voetbalzone

Besiktas en Fenerbahçe verscheuren contracten van internationals

Gijs Freriks08 jul 2017, 21:20
Laatst bijgewerkt: 08 jul 2017, 21:20
Advertentie

Besiktas en Fenerbahçe hebben zaterdag via de officiële kanalen laten weten dat ze afscheid nemen van respectievelijk Gökhan Inler en Volkan Sen. De contracten van beide spelers zijn ontbonden, waardoor de Zwitser en de Turk kunnen uitkijken naar een nieuwe club.

Inler zou zijn voormalige werkgever hebben gevraagd om het contract te ontbinden, ondanks het feit dat hij de club een warm hart toedraagt, zo stellen Turkse media. Vanwege zijn hoge salaris werkte de club hieraan mee. Veel Turkse clubs zijn geïnteresseerd om de 33-jarige middenvelder in te lijven, zoals Trabzonspor en Medipol Basaksehir. De ex-speler van onder meer Napoli kwam dit seizoen tot veertien competitieduels voor Besiktas.

Volkan maakte het afgelopen seizoen ruzie met trainer Dick Advocaat, die eerder aanstuurde op een vertrek van de middenvelder annex vleugelspeler. Het bestuur heeft hier nu gehoor aan gegeven, waardoor hij transfervrij kan vertrekken. Volkan speelde afgelopen voetbaljaargang 26 competitiewedstrijden voor de club uit Istanbul, maar kwam niet tot scoren. Naar verluidt zou de dertigjarige Turk in de belangstelling staan van Besiktas, terwijl Anderlecht al tot een persoonlijk akkoord zou zijn gekomen met de aanvaller.

Bezig met laden …