Besiktas herovert weer koppositie

16 mrt 2008, 19:01
Laatst bijgewerkt: 16 mrt 2008, 19:01
De koppositie van de Turkse Süper Lig belandde dit weekeinde in diverse handen, maar Besiktas mag zich voor de derde opeenvolgende maal een week lang lijstaanvoerder noemen. Tegen Trabzonspor werd de vijfde opeenvolgende zege geboekt: 3-0.

Bij rust had Besiktas al door toedoen van Marcio Nobre en Matías Delgado een dubbele voorsprong genomen. De jonge Aydın Karabulut bepaalde tien minuten voor het laatste fluitsignaal de eindstand.

Op dat moment speelden beide ploegen al met tien man: Ibrahim Toraman en Baris Memis zagen in het eerste kwartier van de tweede helft hun tweede gele kaart. Verder greep de leidsman nog acht maal naar zijn borstzak voor een gele prent.

Besiktas heeft na 26 speeldagen één punt meer dan Galatasaray en Fenerbahçe: 58 om 57. Nummer vier Sivasspor heeft slechts drie punten achterstand op Besiktas.