Besiktas laat ook punten liggen

02 dec 2007, 20:01
Laatst bijgewerkt: 02 dec 2007, 20:01
Fenerbahçe mag de winnaar van het weekeinde genoemd worden. Na het puntenverlies van Galatasaray en Sivasspor tegen respectievelijk Istanbul BB (2-2) en Ankaraspor (2-0) kwam Besiktas niet verder dan een gelijkspel tegen Rizespor (1-1).

Rizespor kwam vijf minuten na de hervatting zelfs op voorsprong door toedoen van Leandro Rodrigues. Door een treffer van Matías Delgado in de 72e minuut kwam Besiktas nog terug in de wedstrijd, maar het puntverlies in eigen huis kon in het verdere restant van het duel niet meer afgewend worden.

Door de remise heeft Besiktas 25 punten, waarmee het op de vierde plaats blijft staan. Galatasaray (32), Sivasspor (31) en Fenerbahçe (28), dat zaterdag bij Denizlispor won (0-1), vormen de top-drie van het Turkse voetbal.