voetbalzone

'Besiktas meldde zich met vijf miljoen bij PSV voor gewilde aanvaller'

Daniel Cabot Kerkdijk15 jun 2013, 13:46
Laatst bijgewerkt: 15 jun 2013, 13:46
Advertentie
/

PSV en Dynamo Kiev hebben elkaar gevonden in een transfersom voor Jeremain Lens en als de aanvaller zijn jawoord geeft, dan vertrekt hij naar Oekraïne. De aanvaller heeft aangegeven in ieder geval om te tafel te gaan zitten met Dynamo, maar mogelijk krijgt de Amsterdammer er nog een optie bij. Volgens Milliyet heeft Besiktas namelijk ook serieuze interesse in de 25-jarige aanvaller.

De Turken zouden enkele weken geleden al een bod van 5 miljoen euro hebben gedaan op Lens, maar kregen te horen dat PSV minimaal 7,5 miljoen verlangt voor de buitenspeler. Dynamo Kiev zou zich hierna met een bod van negen miljoen hebben gemeld in het Philips Stadion, dus de kans dat dertienvoudig Oranje-international naar het Oostblok verhuist, lijkt groter. Toch hebben de Zwarte Adelaars de moed nog niet opgegeven.

Voorzitter Fikret Orman wil zich namelijk per se met een aanvaller versterken en zijn collega Serdar Adali zou al contact hebben gezocht met Samuel Eto’o van Anzhi Makhachkala. De Kameroener is echter onhaalbaar en Lens en Romelu Lukaku van Chelsea zijn de overgebleven mogelijkheden voor Besiktas. De nummer drie van het afgelopen seizoen in de Süper Lig wil, wanneer het niet lukt om Lens in te lijven, de Rode Duivel een seizoen huren van de Londense club.

Bezig met laden …