Besiktas ziet Sivasspor langszij komen

23 mrt 2008, 13:46
Laatst bijgewerkt: 23 mrt 2008, 13:46
Een misstap wordt dit seizoen in de Turkse Süper Lig onmiddelijk afgestraft. Besiktas leed zaterdagavond een nederlaag bij Istanbul BB en Sivasspor liet de kans om langszij te komen niet liggen. In eigen huis werd Konyaspor aan de kant gezet: 3-0.

De overwinning kwam pas in het laatste kwartier van de wedstrijd en had een 'Nederlands' tintje. Ivan Cvetkov opende namelijk de score in de 74ste minuut en drie minuten later scoorde Ugur Yildirim zijn eerste treffer in dienst van de club uit Sivas. Mehmet Yıldız nam tien minuten voor tijd de derde treffer voor zijn rekening.

Door de zege heeft Sivasspor evenveel punten als Besiktas, 58. Fenerbahçe heeft twee punten meer en leidt de dans. Galatasaray sprokkelde 57 punten bijeen, maar speelt later op de dag nog tegen Denizlispor.