voetbalzone

Betis twee maanden zonder Odonkor

08 nov 2007, 17:14
Laatst bijgewerkt: 08 nov 2007, 17:14
Advertentie
Voor David Odonkor zit het kalenderjaar er in voetballend opzicht al op. De vleugelspeler van Real Betis zal wegens een knieblessure binnen afzienbare tijd onder het mes gaan en bijna twee maanden uit de roulatie zijn.

“Het herstel zal ongeveer 50 dagen in beslag nemen”, vertelde de 13-voudig Duits international aan Ruhr Nachrichten. “Als gevolg van een eerdere knieblessure ontsnap ik niet aan de operatietafel. Het is geen zware operatie, maar wel noodzakelijk.”

Werkgever Betis wilde in eerste instantie dat Odonkor zich in Sevilla liet opereren en vooral vanwege het feit dat de rappe vleugelspits na anderhalf jaar nog geen woord Spaans spreekt. Uiteindelijk mag Odonkor zich door zijn vertrouwensdokter in Duitsland laten opereren, maar moet hij herstellen in Zuid-Spanje.

Odonkor kwam halverwege vorig seizoen over van Borussia Dortmund. In zijn eerste half jaar wist de 23-jarige international mede door blessureleed niet zijn stempel te drukken, maar dit seizoen stond Odonkor onder Héctor Cúper regelmatig in de basis.
Bezig met laden …