voetbalzone

Betis ziet af van Castillo en wil nu Sergio García

30 aug 2008, 19:09
Laatst bijgewerkt: 30 aug 2008, 19:09
Advertentie
Nery Alberto Castillo speelt dit seizoen definitief niet voor Real Betis. De Spaanse club meldt zaterdagavond op de officiële website dat Shakhtar Donetsk niet bereid was om een optie tot koop in het huurcontract op te nemen. De Andalusiërs besloten om die reden de onderhandelingen met de Oekraïners af te breken.

Castillo speelde het afgelopen half jaar op huurbasis bij Manchester City, maar dat was een onverdeeld succes. De huurperiode was aanvankelijk voor een jaar, maar beide partijen stonden welwillend tegenover een beëindiging van de tijdelijke samenwerking. De Mexicaanse aanvaller slaagde er niet in een basisplaats te veroveren in Oekraïne en heeft ook geen zin om weer terug te keren.

Betis heeft na het afhaken van Castillo een officieel bod uitgebracht op Sergio García. In totaal kan Real Zaragoza, afhankelijk van een aantal doelstellingen, ongeveer tien miljoen euro vangen voor de 25-jarige aanvaller, die dit seizoen liever niet in de Segunda División uitkomt. Het voormalig jeugdproduct van Barcelona maakte deze zomer nog deel uit van de Spaanse EK-selectie van Luis Aragonés.
Bezig met laden …