voetbalzone

Beugelsdijk laat Engeland links liggen en maakt verrassende transfer

Thijs Post21 mei 2014, 14:26
Laatst bijgewerkt: 21 mei 2014, 14:26
Advertentie

Tom Beugelsdijk gaat aan de slag op het tweede niveau van Duitsland. De 23-jarige mandekker heeft een tweejarig contract getekend bij FSV Frankfurt, de nummer dertien van het voorbije seizoen in de 2. Bundesliga. Beugelsdijk komt over van ADO Den Haag.

voetbalzone

"Ik denk dat FSV Frankfurt voor mij de juiste stap in mijn loopbaan als profvoetballer is”, laat Beugelsdijk weten via de officiële kanalen va zijn nieuwe vereniging. “Ik verheug me op de tweede Bundesliga en op nieuwe ervaringen in Duitsland. Ik hoop op een succesvol seizoen met zo min mogelijk tegendoelpunten.”

Dat Beugelsdijk naar Duitsland verhuist is behoorlijk verrassend. De mandekker leek op weg naar Birmingham City: hij bracht al een bezoek aan het trainingscomplex en het stadion van de club uit de Championship. Ook Blackpool en Rotherham United wilden Beugelsdijk graag hebben. “Het wordt ADO, Engeland of Duitsland”, sprak hij onlangs al.

In een reactie aan Omroep West laat Beugelsdijk woensdag weten heel blij te zijn met zijn nieuwe club. "Ik vind het sportief gezien een stap vooruit. Het voetbal ligt mij heel erg. Ik krijg een warm gevoel bij de club en het is een geweldige stad. Het is niet zover van huis. Mooier kan eigenlijk niet."


Bezig met laden …