voetbalzone

Beugelsdijk: ‘Samen met Schaken naar Real Madrid, in één team'

Thijs Post17 sep 2015, 10:10
Laatst bijgewerkt: 17 sep 2015, 10:10
Advertentie

AMSTERDAM - Keeper Martin Hansen is zijn emotie haast niet meer de baas. Ruben Schaken heeft hem zojuist verslagen met het computerspel PES 2016 en Hansen kan slecht tegen zijn verlies. Schaken blijft met een grote grijns staan, Hansen gaat zijn beklag doen bij Tommie Beugelsdijk. De drie zijn, samen met ploeggenoot Aaron Meijers, in Amsterdam aanwezig bij de launch van het computerspel PES 2016.

voetbalzone

Beugelsdijk en Schaken werden voorafgaand aan het seizoen aangetrokken door ADO Den Haag. Beiden zijn uit op eerherstel: Schaken miste het voetbalgeluk in Azerbeidzjan, terwijl Beugelsdijk na een avontuur in Duitsland terugkeerde in ‘zijn’ Den Haag. Voor Schaken zal het even wennen zijn. Zijn beste jaren kende hij bij topclub Feyenoord, waar hij zich opwerkte tot international.

“Niks ten nadele van de topspelers, maar daar is iedereen toch met zichzelf bezig”, zegt Schaken tegen Perform over de goede band die de spelers van ADO Den Haag met elkaar hebben. Die topclub, dat ziet Beugelsdijk ook wel zitten. Hij maakt een verwijzing naar favoriete club in het computerspel. “Samen met Schaken naar Real Madrid, dat lijkt me wel wat.”

Voor het volledige interview met Ruben Schaken en Tommie Beugelsdijk, bekijk de video hieronder!

Bezig met laden …