voetbalzone

‘Beveiligers Málaga pakken jongen zijn door Messi gegeven shirt af’

Peter Nusselder27 jan 2016, 09:20
Laatst bijgewerkt: 27 jan 2016, 09:20
Advertentie

Lionel Messi tekende afgelopen zaterdag tijdens de uitwedstrijd bij Málaga voor de winnende treffer, door kort na rust de 1-2 te scoren. De aanvaller van Barcelona werd na afloop van de ontmoeting in stadion Rosaleda benaderd door een jongen, die zonder toestemming het voetbalveld betrad.

voetbalzone

De jeugdige voetballiefhebber stormde na het laatste fluitsignaal op de Argentijnse sterspeler af en omhelsde Messi. Beveiligers van los Boquerones voerden de veldbetreder vervolgens af, maar voordat dit gebeurde, trok de Wereldvoetballer van het Jaar nog wel zijn shirt uit en overhandigde dit aan de jongen. De fan zou echter niet meer in het bezit zijn van het felbegeerde tricot.

De veiligheidsmedewerkers van Málaga hebben de jongen zijn Messi-shirt afgepakt, beweert de moeder van een vriend van de veldbetreder. “Die jongen heet Kevin, hij is vijftien jaar oud en een vriend van mijn zoon Diego. Messi gaf hem zijn shirt, maar de beveiligers in Rosaleda hebben het van hem afgenomen. Het is schandalig, wat hebben zij eraan om de blijdschap van zo’n jongen te verwoesten?”, schrijft ze op Facebook.

Bezig met laden …