voetbalzone

'Bij Juventus was er meer druk voor de wedstrijden, hier is het relaxter'

Bart Kruyt20 jan 2016, 15:41
Laatst bijgewerkt: 20 jan 2016, 15:41
Advertentie

Kingsley Coman verruilde afgelopen zomer Juventus voor een tweejarige huurperiode bij Bayern München. De Franse international lijkt inmiddels zijn plek wel gevonden te hebben in Beieren, want hij heeft laten weten het liefst bij Bayern te blijven. De Duitse club heeft een optie om de huurdeal om te zetten naar een permanente overeenkomst.

voetbalzone

“Ik wil nog jaren bij Bayern blijven”, vertelt Coman aan de officiële website van de Bundesliga. “De omgeving is hier geweldig en ik ben erg blij. Het ligt aan mij: als ik goed blijf spelen kan ik voor langer dan twee jaar in München blijven. Ik heb de kans om hier een hoop prijzen te winnen en ik wil sowieso kampioen van Duitsland worden. Dat zou dan de derde titel op rij zijn voor mij, nadat ik kampioen ben geworden van Italië met Juve en van Frankrijk met Paris Saint-Germain.”

“Ik ben me ervan bewust dat ik het meteen goed deed bij Bayern, ik had nooit gedacht dat ik al zoveel zou spelen”, gaat hij verder. “Ik voel het vertrouwen van Josep Guardiola en heb aan de verwachtingen voldaan, dus ik wil dit graag doorzetten in de tweede seizoenshelft. De aanvallende stijl hier past erg goed bij me, ik heb vaak de bal en we vallen veel aan. Bij Juventus was er meer druk voor de wedstrijden, in München is het veel relaxter en dat past wel bij me.”

Bezig met laden …