voetbalzone

Bij PSV mislukte aanvaller probeert het nu bij kampioen van België

Bart Kruyt20 jul 2011, 21:22
Laatst bijgewerkt: 20 jul 2011, 21:22
Advertentie

Milos Djordjevic mislukte bij PSV, maar geeft de moed op een doorbraak in West-Europa nog niet op. De Servische aanvaller, die in Eindhoven niet verder kwam dan het beloftenteam en zijn aflopende contract dan ook niet verlengd zag worden, is op proef bij de Belgische landskampioen Racing Genk. Hij hoopt trainer Frank Vercauteren en diens staf te kunnen overtuigen.

Naast de negentienjarige Djordjevic heeft Genk nog twee aanvallers op proef, te weten de twintigjarige Yevgeni Pavlov van het Oekraïense Volyn en de negentienjarige Jairo Macedo Da Silvavan het Braziliaanse Botafogo. Laatstgenoemde heeft ook linksback Guilherme Alves Da Costa naar België gestuurd: hij kan mogelijk de naar Stade Rennes vertrokken Chris Mavinga opvolgen.

“Tot nu toe hebben we alleen maar spelers verloren”, bromde Vercauteren in de Belgische pers. “Ik maak me ongerust. Als we onze ambities willen realiseren, moeten we onze kern uitbreiden. We hebben dringend versterkingen nodig, want er komen snel enkele wedstrijden aan.” Onder meer Thibaut Courtois en Koen Casteels lieten Genk al achter zich.

Bezig met laden …