voetbalzone

Bijlow zet zinnen op transfer naar Manchester United, maar Feyenoord zit dwars

Jeroen van Poppel02 jul 2023, 07:20
Laatst bijgewerkt: 02 jul 2023, 07:20
Advertentie

Justin Bijlow wil dolgraag een transfer naar Manchester United maken, zo meldt Voetbal International in navolging van berichtgeving van 1908.nl over belangstelling van de Engelse grootmacht. Feyenoord heeft United echter laten weten dat Bijlow niet te koop is en wil gesprekken starten over een nieuw contract voor de 25-jarige doelman.

Manchester United heeft Bijlow concreet op de radar, zo wist 1908.nl vrijdag al te melden. De club van manager Erik ten Hag praat met eerste keus David de Gea over verlenging van zijn aflopende contract, maar houdt tevens rekening met een vertrek van de Spaanse doelman. Sinds zaterdag is De Gea officieel transfervrij, maar gesprekken over een nieuw contract lopen wel nog altijd. Daarvoor zal hij akkoord moeten gaan met een forse salarisverlaging.

Voetbal International voegt toe dat Manchester United in de persoon van Football Director John Murtaugh heeft aangeklopt bij Feyenoord. Algemeen directeur Dennis te Kloese heeft de Engelsman vervolgens vriendelijk laten weten dat Bijlow deze zomer niet te koop is. De goalie ligt vast tot medio 2025, maar Feyenoord wil het contract openbreken en verlengen. Daarover zijn al gesprekken gevoerd met Bijlow en zijn zaakwaarnemer Ali Dursun.

Naast Manchester United hebben ook 'een aantal andere clubs uit de Premier League en LaLiga' geïnformeerd naar Bijlow. Ook de overige geïnteresseerde clubs hebben te horen gekregen dat Feyenoord niet meewerkt aan een transfer. Bijlow wil zelf naar Manchester United om met Erik ten Hag te gaan werken, maar zal zijn kont niet in de krib gooien indien een toptransfer niet van de grond komt.

Bezig met laden …