voetbalzone

Bijtekenen Schinkels maakt eind aan Salzburg-geruchten

10 apr 2009, 17:18
Laatst bijgewerkt: 10 apr 2009, 17:18
Advertentie
Frenk Schinkels is niet de man die Co Adriaanse op zal volgen als hoofdcoach bij Red Bull Salzburg. De Nederlandse oefenmeester werd in de nationale media getipt om zijn landgenoot af te lossen bij de topclub, maar met het verlengen van zijn contract bij Austria Kärnten tot medio 2013, zijn aan die speculaties nu een definitief eind gekomen.

Schinkels, die iets meer dan een jaar geleden in dienst trad bij de middenmoter uit de Oostenrijkse Bundesliga, had nog een verbintenis tot de zomer van 2011. Om een statement te maken naar de geïnteresseerde Roten Bullen, werd die dus voortijdig opengebroken en met twee jaar verlengd. De geboren Rotterdammer zegt dat gedaan te hebben om verdere speculaties voor te zijn.

“Salzburg heeft mij gevraagd of ik geïnteresseerd was in de baan”, geeft Schinkels toe tegenover de sportzender LAOLA1. “Maar juist nu is het voor mij belangrijk om aan Kärnten te denken. Ze hebben mij de kans gegeven om op dit toneel werkzaam te zijn, en dan verdient de club het niet dat ik constant met mijn naam in de kranten verschijn.”
Bezig met laden …