voetbalzone

BILD: Antony momenteel geen prioriteit voor Bayern München

Chris Meijer26 jul 2021, 13:28
Laatst bijgewerkt: 26 jul 2021, 13:28
Advertentie

De naam van Antony wordt de afgelopen dagen in verband gebracht met Bayern München. De 21-jarige vleugelaanvaller van Ajax werd zondag na afloop van de wedstrijd tussen Brazilië en Ivoorkust (0-0) op de Olympische Spelen van Tokio gevraagd naar de geruchten over een transfer naar der Rekordmeister. Voor de camera van BandSports reageerde Antony met een glimlach, maar zei hij tegelijkertijd dat hij zich nu wil focussen op de Olympische Spelen. Volgens BILD echter is het binnenhalen van de flankspeler momenteel geen prioriteit van Bayern.

Het standpunt van Bayern omtrent Antony kan nog wel veranderen. Mocht Kingsley Coman in de laatste fase van de transferperiode alsnog vertrekken, dan wil de Duitse kampioen sowieso een vervanger aantrekken. In dat geval komt Antony weer bovenaan het lijstje te staan in München. Voor Coman is er met name vanuit de Premier League de nodige interesse, zo weet BILD te melden. Bayern vraagt naar verluidt minstens negentig miljoen euro voor de aanvaller die tot medio 2023 vastligt.

Antony kon een glimlach niet verbergen toen hij na het teleurstellende gelijkspel van de Braziliaanse Olympische ploeg werd gevraagd naar de geruchten over Bayern. “Dit zijn vragen voor mijn zaakwaarnemers en mijn familie. Mijn focus is nu hier, ik ben in mijn hoofd alleen bezig met de Olympische Spelen. Ik hoop die focus te kunnen behouden en dat we ons in de laatste groepswedstrijd kunnen kwalificeren voor de volgende ronde”, antwoordt Antony. Brazilië is woensdag in de laatste groepswedstrijd bij een zege op Saudi-Arabië zeker van de volgende ronde.

Sky Deutschland meldde vrijdag nog dat Bayern het vizier gericht heeft op Antony en Cody Gakpo. De 21-jarige Braziliaan, die op 10 goals en 10 assists in 46 officiële wedstrijden voor Ajax staat, zou 32 miljoen euro moeten opbrengen. Bayern beschikt echter momenteel niet over de financiële middelen om een dergelijk bedrag op tafel te kunnen leggen en komt mede daardoor voorlopig dan ook niet in actie. Ook Goal en SPOX meldden al eerder dat het op dit moment onwaarschijnlijk lijkt dat Antony de overstap naar Zuid-Duitsland gaat maken.

Bezig met laden …