voetbalzone

BILD pakt uit: 'United biedt 85 miljoen euro op Müller'

Bart Kruyt19 aug 2015, 10:15
Laatst bijgewerkt: 19 aug 2015, 10:15
Advertentie

Louis van Gaal krijgt Thomas Müller maar niet uit zijn hoofd. De aanvaller van Bayern München wordt eigenlijk al de gehele zomer in verband gebracht met Manchester United, ook al heeft zijn huidige werkgever aangegeven dat het Müller absoluut niet wil verkopen. Volgens BILD heeft United nu toch een officiële poging gedaan om Bayern op andere gedachten te brengen.

voetbalzone

De grootste krant van Duitsland, normaal gesproken toch goed op de hoogte van wat er allemaal gebeurt bij der Rekordmeister, pakt woensdagochtend uit met het bericht dat United 85 miljoen euro zou hebben geboden op Müller. Mocht Bayern dit bod accepteren, dan breekt de Duits international meerdere records: hij wordt dan de duurste aankoop ooit in Engeland, de duurste aankoop uit de clubgeschiedenis van United en de duurst verkochte speler van Bayern.

Bayern heeft het geld van een transfer echter niet nodig: de Duitse kampioen is een van de rijkste clubs ter wereld en zou het bod van United, hoe hoog deze ook is, dus kunnen afslaan. De verwachting van BILD is dat dit ook zal gaan gebeuren. De 25-jarige Müller beleefde onder Van Gaal zijn doorbraak bij Bayern en speelde tot dusver 198 competitiewedstrijden voor de club. Zijn contract in de Allianz Arena loopt nog tot de zomer van 2019 door.

Bezig met laden …