voetbalzone

BILD wijst opvolger van Ribéry aan: ‘De interesse van Bayern is logisch’

Daniel Cabot Kerkdijk13 nov 2016, 08:11
Laatst bijgewerkt: 13 nov 2016, 08:11
Advertentie

Serge Gnabry beleefde vrijdag een interlanddebuut om nooit meer te vergeten. In zijn eerste A-interland voor Duitsland, bij San Marino (0-8), maakte de vleugelaanvaller drie goals en sindsdien gaat hij als Wunderknabry door het leven. Gabry was vorige zomer met zes doelpunten al een van de uitblinkers op de Olympische Spelen geweest.

/

Gnabry maakte na Olympische Spelen de overstap van Arsenal naar Werder, dat vijf miljoen euro betaalde. Het gerucht ging dat Bayern München een aandeel in de transfer had, en dat hij alleen tijdelijk voor Werder zou spelen, maar dat werd naderhand stellig door de Noord-Duitsers ontkracht. BILD suggereert zondag echter dat Gnabry de ideale opvolger van Franck Ribéry in de Allianz Arena is.

Volgens de zondageditie van de Duitse krant is de interesse van Bayern in Gnabry 'logisch'. De 33-jarige Ribéry en de een jaar jongere Arjen Robben proberen al maanden een nieuw contract van der Rekordmeister te bemachtigen en hebben ook niet meer het eeuwige voetballeven. Alternatieven als Douglas Costa en Kingsley Coman zijn blessuregevoelig gebleken. "Ik heb niks over Bayern te zeggen", zo reageert Gnabry, die een contract tot medio 2020 heeft, zónder transferclausule.

Bezig met laden …