voetbalzone

‘BILD’ ziet ‘nieuwe Mesut Özil’ aan het werk: ‘Het gaat inderdaad lekker’

Gijs Freriks21 sep 2015, 20:18
Laatst bijgewerkt: 21 sep 2015, 20:18
Advertentie

Yunus Malli zal de vorige week niet snel vergeten. Hij trouwde en maakte afgelopen vrijdagavond in de thuiswedstrijd tegen TSG Hoffenheim (3-1) een hattrick. De 23-jarige aanvallende middenvelder werd door boulevardkrant BILD zelfs al omgedoopt tot ‘de nieuwe Mesut Özil’.

voetbalzone

De international van Jong Duitsland is net als de middenvelder van Arsenal technisch onderlegd, doorliep alle jeugdelftallen, won een jeugd-EK en heeft net als Özil Turkse wortels. Hij maakte in het huidige kalenderjaar al elf doelpunten en erkent dat het hem voor de wind gaat: “Het gaat lekker. Ik weet niet hoe het komt, maar ik voel me goed en mijn teamgenoten helpen mij natuurlijk ook erg goed”, aldus Malli in de Duitse pers.

De ex-speler van Borussia Mönchengladbach verlengde deze zomer nog zijn contract tot medio 2018, terwijl hij ook lucratievere aanbiedingen aan had kunnen nemen. “Ik besloot dat ik mij hier het beste kan ontwikkelen, alles klopt gewoon”, legt hij uit. Malli staat momenteel met Mainz op de zevende plaats in de Bundesliga.

Bezig met laden …