voetbalzone

Bilic: ‘Niet genoeg geld op de wereld om hem bij West Ham los te weken’

Daniel Cabot Kerkdijk28 jan 2016, 20:38
Laatst bijgewerkt: 28 jan 2016, 20:38
Advertentie

Dimitri Payet wordt alom geroemd als een van de beste Premier League-aankopen van het seizoen. De kans dat de aanvallende middenvelder van West Ham United deze transferperiode nog een overstap maakt naar een grotere club, lijkt nihil. Manager Slaven Bilic geeft in ieder geval aan dat de Fransman op dit moment onbetaalbaar is.

voetbalzone

“Wat mij betreft is er niet genoeg geld op de wereld om hem bij ons los te weken”, vertelt Bilic in gesprek met diverse Britse media. “Hij geeft de hele spelersgroep een boost. Dat wat hij voor ons doet in de wedstrijden, doet hij ook op de trainingen.” Payet, 28 jaar, kwam vorig jaar zomer over van Olympique Marseille. Sindsdien staat de teller op zes treffers in negentien officiële duels.

“Het is geweldig om hem in ons team en bij onze club te hebben”, vervolgt Bilic. “Hij heeft een heel professionele instelling. Hij laat geen training schieten en is altijd gemotiveerd. Dat alles maakt hem tot een geweldige speler.” Mede dankzij de inbreng van Payet staat West Ham op dit moment op een uitstekende zesde stek in de Premier League.

Bezig met laden …