voetbalzone

Bilic: ‘Tegen Letland zijn we alleen geïnteresseerd in de zege’

Erik van Dam02 sep 2010, 20:25
Laatst bijgewerkt: 02 sep 2010, 20:25
Advertentie

Kroatië verwacht niets minder dan drie punten in haar openingsduel in de kwalificatiereeks voor het EK in 2012. De ploeg van bondscoach Slaven Bilic moet het vrijdag in Riga opnemen tegen Letland, dat in eigen huis al vijf duels niet heeft verloren. De Kroaten hopen echter met een goede start van de kwalificatie de zure smaak van het missen van het WK weg te spoelen.

/

“We gaan voor de drie punten”, zegt Bilic donderdag op een persconferentie. “Ik heb al vaker laten weten dat we met zes punten uit de eerste twee duels willen beginnen. In Riga zijn we dus alleen geïnteresseerd in de overwinning”, besluit de voormalig verdediger van onder meer West Ham United kortaf.

Tottenham Hotspur-middenvelder Niko Kranjcar beaamt de woorden van zijn bondscoach. “We hebben lang gewacht op deze kwalificatiewedstrijden dus ik hoop dat we beginnen met overwinningen. Dat geeft ons vertrouwen. We hebben respect voor iedere tegenstander, maar deze wedstrijd moeten we gewoon winnen. Samen met Griekenland zijn we favoriet in onze groep en dat moeten we waarmaken.” Naast Kroatie, Letland en Griekenland spelen ook Georgië, Israël en Malta in Groep F.

Bezig met laden …