voetbalzone

Birmingham laat Bruce niet naar Bolton gaan

18 okt 2007, 19:02
Laatst bijgewerkt: 18 okt 2007, 19:02
Advertentie
Birmingham City heeft een voorstel van Bolton Wanderers om met coach Steve Bruce om de tafel te zitten afgewezen. De nummer negentien van het Premiership is op zoek naar een trainer, nadat woensdag in goed overleg afscheid werd genomen van Sammy Lee.

De UEFA Cup-deelnemer stelde donderdag Archie Knox aan als interim-trainer, maar wil zo snel mogelijk een vaste coach in dienst nemen. Het feit dat Bruce vermoedde dat hij aan zijn laatste seizoen in dienst van Birmingham bezig is, deed Bolton besluiten om op de kantoren van het Saint Andrews aan te kloppen.

“Bolton was zeer te spreken over het werk wat ik bij Birmingham heb verricht”, reageerde Bruce donderdagmiddag desgevraagd. “Bolton vroeg toestemming aan de club om te onderhandelen, maar dat was niet toegestaan. Daar heb ik vrede mee.”

Brice is al zes jaar in dienst bij Birmingham, maar liet vorige week ontvallen dat zijn toekomst er niet rooskleurig uit ziet. De promovendus zal mogelijk door de zakenman Carson Yeung uit Hong Kong worden overgenomen, die er fel op tegen was dat het contract van Bruce verlengd zou worden.
Bezig met laden …