voetbalzone

Bizarre karatetrap Felipe Melo: 'Hij deed helaas twee stomme dingen'

Bart Kruyt20 dec 2015, 22:40
Laatst bijgewerkt: 20 dec 2015, 22:40
Advertentie

Felipe Melo veroorzaakte zondagavond een strafschop in de thuiswedstrijd van Internazionale tegen Lazio en zag Antonio Candreva missen, maar de rebound vervolgens alsnog binnen schieten. Inter kwam hierdoor op een 1-2 achterstand en dat zorgde voor frustratie bij Felipe Melo, die kort voor tijd een rode kaart kreeg na een bizarre trap, waarbij hij Lucas Biglia in het gezicht raakte.

voetbalzone

Op social media wordt er massaal schande gesproken van de overtreding van Felipe Melo en veel mensen op Twitter pleiten voor een lange schorsing. “Felipe Melo deed vanavond helaas twee stomme dingen”, zei Roberto Mancini na afloop. “Ik denk dat hij zo geïrriteerd was over de strafschop, dat hij daarom die overtreding op Biglia maakte.”

“Wat ik erover heb gezegd? Dat kan ik jullie niet vertellen, dat blijft in de kleedkamer”, vervolgde Mancini. “We hebben geen goede wedstrijd gespeeld, maar we hadden niet hoeven te verliezen. Helaas verloren we ons hoofd en hebben we onszelf pijn gedaan.” Door de derde competitienederlaag heeft Inter nog maar drie punten meer dan nummer vier van de ranglijst Juventus.

Bezig met laden …