voetbalzone

Blackburn bevestigt 'vriendelijk en onderhoudend' gesprek over overname

Erik van Dam17 aug 2010, 11:51
Laatst bijgewerkt: 17 aug 2010, 11:51
Advertentie

Blackburn Rovers heeft gesprekken gehad met een Indiase zakenman over een overname. Dit laat de club dinsdag weten tegenover BBC Sport. Het bedrijf van de Indiër Ahsan Ali Syed zou mogelijk geïnteresseerd zijn in het overnemen van de Engelse club. Het gesprek was volgens bronnen rondom de bijeenkomst ‘vriendelijk en onderhoudend’.

/

Maandag liet de geïnteresseerde Syed, gevestigd in Bahrein, in de Engelse media weten wel oren te hebben na het overnemen van Blackburn. Afgevaardigden van dit bedrijf gaven te kennen dat trainer Sam Allardyce een budget van liefst honderd miljoen pond tegemoet kon zien om aanwinsten binnen te halen.

Blackburn heeft inmiddels laten weten de gesprekken met de zakenman te zullen vervolgen. Hoewel Ayed nog nooit op Lancashire is geweest, claimt hij wel een groot fan van Blackburn te zijn. Overigens zou de honderd miljoen pond die Syed aan coach Allardyce nog niet voor deze, momenteel nog lopende, transferperiode gelden, maar pas voor de in januari geopende transfermarkt.

Bezig met laden …