voetbalzone

Blackburn-manager Kean durft niet in de stad te komen: ‘Het is triest’

Robert Smid14 jan 2012, 11:55
Laatst bijgewerkt: 14 jan 2012, 11:55
Advertentie
/

De sfeer bij Blackburn Rovers is in het verleden wel eens beter geweest. De club, die in 1995 nog landskampioen van Engeland werd, is nu de hekkensluiter van de Premier League en moet in de tweede helft van het seizoen de zeilen bijzetten om degradatie te voorkomen. Er is veel onvrede in en rondom de club. Zo heeft de huidige manager, Steve Kean, het allesbehalve makkelijk. Ook buiten zijn baan om.

De oefenmeester wordt flink gehaat door het grootste gedeelte van de eigen supporters. Er zijn al vaker protesten geweest tegen het aanblijven van Kean en men roept dan ook al een tijdje om het ontslag van de manager. Het laat in ieder geval de nodige indruk achter bij de oefenmeester zelf, die momenteel zijn leven aan het afstemmen is op die van eventuele supporters die hem dwars zouden kunnen zitten.

Zo durft Kean absoluut niet meer zomaar zijn gezicht in de stad te laten zien. “Het is gewoonweg triest. Ik woon in deze stad, maar ga niet uit in Blackburn, omdat het gewoon niet kan. Je weet nooit waar je in verzeild raakt”, zo liet de oefenmeester weten in een interview met Daily Mail. Blackburn staat laatste in Engeland, maar heeft genoeg kansen om degradatie te voorkomen. De achterstand met de veilige nummer zestien Wolverhampton Wanderers bedraagt slechts drie punten.

Bezig met laden …