voetbalzone

Blackburn ontvangt officieel bod van West Ham op McCarthy

Matthijs van Laar25 jan 2010, 18:59
Laatst bijgewerkt: 25 jan 2010, 18:59
Advertentie

Dat voormalig Ajax-spits Benni McCarthy in de belangstelling staat van West Ham United, was in de wandelgangen al bekend. Blackburn Rovers, de huidige club van de Zuid-Afrikaans international, heeft nu echter ook een officieel bod op de spits ontvangen van de Londense club, weet BBC Sport. Van trainer Sam Allardyce mag Benni weg bij Blackburn.

/

Dat de 32-jarige McCarthy de laatste twee trainingen bij Rovers niet op kwam dagen, heeft zijn positie geen goed gedaan. “We zijn erg teleurgesteld dat Benni niet op de training is verschenen”, vertelde Allardyce. “En als hij hier na de transferperiode nog terugkomt, zullen we maatregelen nemen.” De trainer wil zijn aanvaller niettemin alleen laten gaan als er een waardige vervanger voor in de plaats komt.

“We hebben altijd gezegd dat we naar geïnteresseerde clubs luisteren, maar alleen zakendoen als Blackburn Rovers er zowel financieel als sportief beter van wordt”, legt Allardyce uit. “Die situatie blijft onveranderd.” Benni’s toekomstkansen op Ewood Park zijn er door zijn ongeoorloofde afwezigheid echter niet groter op geworden. West Ham ving eerder bot bij Ruud van Nistelrooij en verlegt nu de interesse naar de Zuid-Afrikaan.

Bezig met laden …