voetbalzone

Blackburn Rovers laatste Europese werkgever voor Salgado

Bart Kruyt06 apr 2010, 12:15
Laatst bijgewerkt: 06 apr 2010, 12:15
Advertentie

Michel Salgado denkt bezig te zijn aan zijn laatste avontuur in Europa. De inmiddels 34-jarige vleugelverdediger wil een lucratieve transfer naar bijvoorbeeld Qatar niet uitsluiten, maar heeft de intentie om zijn Europese loopbaan te beëindigen bij Blackburn Rovers. “Ik denk dat het hierna wel voldoende is”, zei de Spanjaard.

/

Salgado stond jarenlang bij Real Madrid op de loonlijst en maakte in de zomer de overstap naar Blackburn, waar hij een tweejarig contract tekende. De back heeft niet de intentie om na deze periode terug te keren naar Spanje. “Ik denk dat dit mijn laatste avontuur is in Europa, maar ik wil niet stoppen met voetballen. En dat zou ik niet zeggen als ik me niet goed voelde.”

De routinier speelde tot dusver zestien competitiewedstrijden voor de ploeg van Sam Allardyce en voelt zich nog sterk. “Het gaat erg goed”, zei een tevreden Salgado. “Ik speel veel en ik voel dat ik nog steeds een betere voetballer word. Ik ben op mijn plaats in de Premier League en ik wil mijn Europese loopbaan graag in Blackburn beëindigen.”

Bezig met laden …