voetbalzone

Blackburn strikt jongere broertje Santa Cruz

06 aug 2008, 14:37
Laatst bijgewerkt: 06 aug 2008, 14:37
Advertentie
De aanval van Blackburn Rovers wordt het aankomende seizoen mogelijk aangevoerd door de gebroeders Santa Cruz. Roque stond al onder contract bij de Engelse club; zijn jongere broertje Julio zette woensdagmiddag zijn handtekening onder een driejarige verbintenis. “Dit wordt een geweldige uitdaging voor mij”, vertelde Julio trots op de website van zijn nieuwe werkgever.

De achttienjarige aanvaller moet nog wachten op zijn werkvergunning, maar Blackburn Rovers verwacht geen problemen. De club stelde het jongere broertje van de 26-jarige Roque Santa Cruz woensdag voor als nieuwe aanwinst. “Ik ben blij om hier te zijn”, vertelde Julio, die zijn eerste professionele contract tekende.

Santa Cruz jr. liep de afgelopen weken stage bij The Rovers en maakte een gretige indruk op de technische staf. Blackburn-manager Paul Ince raakte overtuigd van de kwaliteiten van de spits en gaf de clubleiding de opdracht om hem te contracteren. Santa Cruz komt transfervrij over van het Paraguyaanse Cerro Porteno.
Bezig met laden …