voetbalzone

Blackpool haalt met Israëlisch international aanwinst nummer zeven

Erik van Dam18 aug 2010, 15:09
Laatst bijgewerkt: 18 aug 2010, 15:09
Advertentie

Blackpool gaat gestaag door met het versterken van de selectie. De nieuwkomer in de Premier League verraste in het openingsweekend vriend en vijand, door Wigan Athletic met liefst 4-0 te kloppen. Met Dekel Keinan (25) erbij hoopt de ploeg de goede lijn door te trekken. De Israëlische middenvelder is alweer de zevende aankoop voor de club van coach Ian Holloway.

Keinan, die vijftien keer de nationale eer verdedigde sinds zijn debuut in 2007, komt over van Maccabi Haifa. Daar speelt hij al sinds het begin van zijn carrière, al was hij tussentijds ook actief bij Bnei Saknin en Maccabi Netanya. Blackpool heeft Keinan voor één jaar vastgelegd en heeft de optie om daar nog een extra seizoen aan vast te plakken.

“Ik zie uit naar mijn eerste wedstrijd en ben blij dat alles nu afgewikkeld is”, vertelt Keinan op de officiële clubwebsite van Blackpool. “Ik wil graag voor dit team spelen en hen helpen. Ik had ook andere aanbiedingen, maar nadat ik de coach had ontmoet wist ik zeker dat ik hier wilde komen.” Blackpool versterkte zich deze zomer ook al met Marlon Harewood, Chris Basham, Elliot Grandin, Ludovic Sylvestre, Craig Catchart en Ashley Eastham.

Bezig met laden …