voetbalzone

Blackpool-manager Holloway blij verrast met zijn manschappen

Robert Smid05 okt 2010, 15:22
Laatst bijgewerkt: 05 okt 2010, 15:22
Advertentie
/

Ian Holloway had waarschijnlijk niet gedacht dat het allemaal zo snel zou gaan met zijn club Blackpool. In de zomer van 2008 eindigde de club nog op de negentiende plek in de Championship, waarna hij met de scepter over de club mocht zwaaien. Vorig seizoen werd promotie naar de Premiership afgedwongen, waar het verrassend goed draait.

De Seasiders staan momenteel in het linkerrijtje en bevinden zich op de negende plaats in de competitie. Holloway is dan ook zeer tevreden met zijn team. “Ik ben absoluut verrast met het feit dat wij zo goed zijn gaan presteren in de afgelopen maanden. We hebben ontzettend veel progressie gemaakt met deze club”, zo liet de manager weten tegenover diverse Britse media.

Holloway hoopt echter niet dat de druk op het team nu vergroot. “We hebben er niets aan als mensen nu eisen dat we van bepaalde ploegen moeten gaan winnen. Onze kwaliteiten en krachten liggen bij het feit dat we juist niets verwachten. Verwachtingen zorgen alleen maar voor problemen.” Het zorgt vooralsnog voor prachtige resultaten, waarbij de winst op Liverpool van afgelopen weekend misschien wel de mooiste was.

Bezig met laden …