voetbalzone

Blackpool neemt play-offheld Campbell nu definitief over van Leicester

Erik van Dam31 aug 2010, 19:27
Laatst bijgewerkt: 31 aug 2010, 19:27
Advertentie

Engels promovendus Blackpool maakt op de slotdag van de internationale transfermarkt melding van de zoveelste aanwinst van deze zomer. Dudley DJ Campbell komt de gelederen versterken en heeft zijn krabbel gezet onder een tweejarig contract. Blackpool heeft bovendien de mogelijkheid om daarna een optie op een derde jaar te lichten, zo laat het weten.

Campbell (28) was sinds 2007 eigendom van Leicester City, dat hem overnam van Birmingham City. Leicester besloot vorig seizoen al eens de aanvaller te verhuren aan Blackpool; dat kwam toen nog uit in het Championship. In de halve finale van de play-offs maakte Campbell een hattrick voor de club, waardoor hij eeuwig in de herinneringen van de fans zal blijven.

Blackpool heeft hem nu definitief gecontracteerd. Hoeveel de club betaalt aan Leicester, wil het niet bekendmaken. Coach Ian Holloway heeft echter wel zijn zoveelste zomerse versterkingen te pakken. Tot nu toe maakten ook al Marlon Harewood, Dekel Keinan, Elliot Grandin, Malaury Martin, Ludovic Sylvestre, Ashley Eastham en Luke Varney al de overstap naar de promovendus. Sinds de 4-0 zege op Wigan Athletic op speeldag één werd er geen zege meer gepakt.

Bezig met laden …