voetbalzone

Blanc bevestigt belangstelling: 'Beide spelers zijn in beeld bij PSG'

Bart Kruyt24 jan 2014, 16:20
Laatst bijgewerkt: 24 jan 2014, 16:20
Advertentie

Paris Saint-Germain wil uitgroeien tot de grootste club van Europa en heeft al miljoenen uitgegeven aan nieuwe spelers. Deze transferperiode heeft PSG zich echter nog rustig gehouden: er wordt veel gespeculeerd over een monsterbod op Paul Pogba, maar vooralsnog zijn dit enkel geruchten. Laurent Blanc heeft vrijdag bevestigd dat hij nog wel graag een middenvelder ziet komen.

voetbalzone

De coach van de Franse kampioen heeft zijn vizier echter niet gericht op Pogba, die onhaalbaar lijkt te zijn. Yohan Cabaye van Newcastle United staat bovenaan zijn verlanglijst: "En Miralem Pjanic vind ik ook erg interessant. Hij zou een goed alternatief zijn voor Cabaye", zei Blanc. "Beide spelers zijn in beeld bij PSG. Het zijn technische middenvelders, die ongeveer hetzelfde spelen."

De 28-jarige Cabaye komt uit Frankrijk en speelde in het verleden nog jarenlang voor Lille. Hij is inmiddels bezig aan zijn derde seizoen bij Newcastle United en heeft reeds aangegeven dat hij een transfer wel ziet zitten. De 23-jarige Pjanic begon zijn loopbaan ook in Frankrijk: de Bosniër speelde voor FC Metz en Olympique Lyon, voordat AS Roma hem oppikte. Roma heeft middels een officieel statement op Twitter al laten weten dat een transfer van Pjanic 'niet bespreekbaar is'.

Bezig met laden …