voetbalzone

Blanc bevestigt volgende miljoenentransfer PSG: ‘Ik dank de clubleiding’

Thijs Post26 aug 2015, 16:26
Laatst bijgewerkt: 26 aug 2015, 16:26
Advertentie

Layvin Kurzawa speelt de rest van het seizoen (en de komende seizoenen) in het shirt van Paris Saint-Germain. Een officiële melding van de komst van de linksback van AS Monaco is er nog niet, maar trainer Laurent Blanc laat alvast weten dat Kurzawa is aangetrokken als concurrent van Maxwell. Eerder betaalde Paris Saint-Germain al grof geld voor Ángel Di María van Manchester United.

voetbalzone

“Het was een lastige deal voor de clubleiding, omdat AS Monaco een van de belangrijkste concurrenten van Paris Saint-Germain is”, laat Blanc weten op Radio France. “Ik moet de clubleiding dan ook danken dat het is gelukt. Kurzawa is een uitstekende speler met veel potentieel.” De verwachting is dat de komst van Kurzawa woensdagavond officieel aangekondigd gaat worden.

Het is niet bekend wat Paris Saint-Germain betaalt voor Kurzawa, maar vermoedelijk gaat het om 22 miljoen euro. Eerder werd een bod van achttien miljoen euro nog afgeslagen door AS Monaco. De transfer van Kurzawa maakt deel uit van een flink steekspel rond linksbacks. Lucas Digne is van Paris Saint-Germain op weg naar AS Roma, terwijl Fábio Coentrao van Real Madrid de opvolger van Kurzawa in Monaco moet worden.

Bezig met laden …