voetbalzone

Blanc en Ancelotti geven duidelijkheid over blessures Ibrahimovic en Ronaldo

Bart Kruyt03 apr 2014, 08:30
Laatst bijgewerkt: 03 apr 2014, 08:30
Advertentie

Paris Saint-Germain zette woensdag een belangrijke stap richting de halve finale van de Champions League, door in eigen huis met 3-1 te winnen van Chelsea. De vraag is echter of sterspeler Zlatan Ibrahimovic volgende week van de partij kan zijn bij de return: de aanvaller liep een hamstringblessure op en lijkt voorlopig wel even uit de roulatie te zijn.

voetbalzone

PSG-coach Laurent Blanc kon na afloop nog geen duidelijkheid geven: Ibrahimovic zal donderdag medisch onderzocht worden. "Hij voelde wat pijn in een spier", zei Blanc over de Zweed, die zich na ruim een uur spelen moest laten vervangen. "Ik weet niet of het de kuit of de hamstring was. We moeten nader onderzoek afwachten, maar het herstel zal wel enige tijd duren."

Ook bij Real Madrid, dat met 3-0 won van Borussia Dortmund, haalde de sterspeler het eindsignaal niet. Cristiano Ronaldo had last van zijn knie en liet zich vervangen, maar volgens Carlo Ancelotti was er niet veel aan de hand: "Ik haalde hem alleen uit voorzorg naar de kant. De wedstrijd was gespeeld en ik wilde geen risico's nemen", stelde de coach van Real de fans gerust.

Bezig met laden …