voetbalzone

Blanc erkent: ‘Het is een voetballer die PSG al enige tijd op het oog heeft’

Daniel Cabot Kerkdijk12 mei 2016, 16:11
Laatst bijgewerkt: 12 mei 2016, 16:11
Advertentie

Paris Saint-Germain en Rosario Central zijn er, naar verluidt, uit. De clubs hadden al een principe-akkoord bereikt over een transfer van Giovani Lo Celso en de handtekeningen worden binnenkort gezet, zo verwachten diverse media in Argentinië en Frankrijk. Met de transfer van de aanvallende middenvelder zou minimaal tien en maximaal dertien miljoen euro gemoeid zijn.

/

Laurent Blanc erkent de meer dan gemiddelde belangstelling voor de twintigjarige Lo Celso. “Het is een voetballer in wording die PSG al enige tijd op het oog heeft. We volgen zijn ontwikkeling”, erkent de oefenmeester. “Maar er is nog geen akkoord en zijn eventuele komst naar Parijs zal niet per direct zijn. Het kan goed zijn dat hij nog langer bij zijn club blijft.”

De verwachting is dat Lo Celso pas bij Rosario Central vertrekt als de Argentijnse club in de Copa Libertadores, het Zuid-Amerikaanse equivalent van de Champions League, strandt. De technicus zal pas daarna een medische keuring in Frankrijk ondergaan, een contract voor 5,5 jaar signeren en in de tweede seizoenshelft van 2016/17 aansluiten.

Bezig met laden …