voetbalzone

Blanc: ‘Hij komt niet naar PSG, hij speelt een spelletje met Barcelona’

Daniel Cabot Kerkdijk31 mei 2015, 22:05
Laatst bijgewerkt: 31 mei 2015, 22:05
Advertentie

Laurent Blanc is ervan overtuigd dat Daniel Alves niet op de loonlijst van Paris Saint-Germain komt te staan. De rechterverdediger heeft een aflopend contract met Barcelona en verzekerde afgelopen week dat hij geen waardering voelde toen hij het tweede contractvoorstel van de Spaanse topclub onder ogen kreeg. De Braziliaan wordt al lange tijd aan PSG gelinkt.

voetbalzone

Blanc denkt niet dat Alves na 30 juni niet meer bij Barcelona onder contract zal staan. “Hij komt in ieder geval niet naar PSG”, zo verzekert de oefenmeester. “Onder geen beding. Hij heeft een aflopend contract, maar het is zijn intentie om een nieuw contract met Barcelona te tekenen. Hij speelt een spelletje met de club, hij wacht op een nieuw voorstel.”

“Het is voor de media leuk om het erover te hebben, maar er is, voor zover ik weet, geen enkel contact geweest”, benadrukt Blanc, die aan de rechterkant van de defensie over Gregory van der Wiel, Serge Aurier en eventueel Marquinhos kan beschikken. Van der Wiel staat nog maar één seizoen onder contract en de onderhandelingen over een langere verbintenis liepen tot dusver op niets uit. De Nederlander sloot onlangs niet uit dat hij komende zomer verkocht wordt.

Bezig met laden …