voetbalzone

Blanc hint richting vierde aankoop: ‘Hij is een erg goede speler’

Erik van Dam08 aug 2013, 10:31
Laatst bijgewerkt: 08 aug 2013, 10:31
Advertentie

Paris Saint-Germain blijft azen op Newcastle United-middenvelder Yohan Cabaye. De 27-jarige Fransman ruilde Lille twee jaar geleden in voor the Magpies en is daar uitgegroeid tot een belangrijke waarde op het middenveld. Laurent Blanc ziet het zitten in de spelverdeler en wil hem graag naar Parijs halen. Vanuit Engeland wordt vooralsnog echter geen medewerking verleend.

/

Een maand geleden reageerde men in Newcastle al gefrustreerd op het constante geflirt vanuit Parijs met Cabaye. Trainer Alan Pardew zei toen dat Blanc hem maar moest bellen als hij Cabaye wilde hebben, of anders een bod moest uitbrengen. Voor zover bekend heeft Paris Saint-Germain dat echter nog niet officieel gedaan.

Blanc blijft echter gecharmeerd van zijn landgenoot en steekt dat niet onder stoelen of banken. “Hij is een erg goede speler, daarin ben ik niet van gedachten veranderd”, geeft de coach van les Parisiens toe. “Maar voor nu is hij nog speler van Newcastle. Ik heb gelezen dat Tottenham Hotspur ook belangstelling heeft. Ik hoop dat Yohan in september onder contract staat bij een grote club”, zegt Blanc. Hij begroette Lucas Digne, Edinson Cavani en Marquinhos al.

Bezig met laden …