voetbalzone

Blanc: ‘Luiz en Oscar zijn interessante spelers voor Paris Saint-Germain’

Thijs Post11 mei 2014, 13:37
Laatst bijgewerkt: 11 mei 2014, 13:37
Advertentie

In Brazilië rekent men erop dat David Luiz naar Barcelona gaat, maar daar denkt men in Parijs toch nog wat anders over. Trainer Laurent Blanc van Paris Saint-Germain heeft laten weten dat zijn club interesse heeft in Luiz en ploeggenoot Oscar van Chelsea. Ook aanvoerder Thiago Silva van PSG doet een duit in het zakje tijdens het interview met Téléfoot.

voetbalzone

Blanc bevestigt dat Luiz en Oscar ‘interessante spelers’ zijn voor Paris Saint-Germain. “We hebben het regelmatig over PSG”, vult aanvoerder Silva aan. “Luiz en Oscar zijn twee belangrijke spelers in de nationale ploeg van Brazilië. Het zouden uitstekende spelers zijn voor Paris Saint-Germain, dan zouden we nog sterker zijn.”

Luiz zelf is ook onder de indruk van de topclub en de stad Parijs. “Ik houd van de stad. Als ik vrij ben, stap ik in de trein om Parijs te bezoeken. Paris Saint-Germain? Wie weet. PSG is een grote club en ze werken richting de eindwinst in de Champions League. Ze zullen de komende jaren kampioen van Frankrijk worden”, denkt de Braziliaan.

Bezig met laden …