voetbalzone

Blanc rekent op komst Cavani: 'Heb er vertrouwen in, nog even wachten'

Bart Kruyt13 jul 2013, 13:10
Laatst bijgewerkt: 13 jul 2013, 13:10
Advertentie

Paris Saint-Germain maakt de komst van Edinson Cavani waarschijnlijk snel wereldkundig. El Matador moet voor 63 miljoen euro de overstap maken van Napoli en trainer Laurent Blanc gaat ervan uit dat weinig een transfer nog in de weg kan staan. “Ik heb er vertrouwen in. Maar zolang de speler nog niet officieel bij de club zit, is het zinloos om over mogelijke ideeën na te denken. Het is beste om nog even te wachten”, zei Blanc.

/

Les Parisiens zijn bereid om aan de afkoopsom in het contract van de Uruguayaan te voldoen en sportief directeur Leonardo bevestigde vorige week vrijdag dat de Fransen een bod hebben uitgebracht op Cavani. De 26-jarige aanvaller ligt nu nog tot de zomer van 2017 vast bij Napoli, maar kan in het Prinsenpark aannemelijk meer verdienen. Hij zou er een koppel moeten vormen met Zlatan Ibrahimovic, maar de Zweed is naar verluidt niet blij met de komst van Cavani. Ibracadabra zou aansturen op een breuk met PSG.

De Franse media verwachten dat Ibrahimovic dinsdag niet verschijnt op de eerste training van zijn club. Cavani zal er dan ook nog niet bij zijn, maar dat hij naar PSG komt, staat zo goed als vast. De komst van Marquinhos van AS Roma is, ondanks een vermeend bod van dertig miljoen euro, evenwel twijfelachtiger. “Ik ken hem van de Serie A, maar we zijn niet de enige club die achter hem aanzit”, zegt Blanc over de verdediger. “Onze prioriteiten op de transfermarkt zijn bovendien een spits en een linksback.”

Bezig met laden …