voetbalzone

Blanc verrast: 'Manchester City beschikt over veel meer kwaliteit dan wij'

Matthijs van Laar05 apr 2016, 23:49
Laatst bijgewerkt: 05 apr 2016, 23:49
Advertentie

Laurent Blanc doet er alles aan om zijn elftal in de underdogrol te manoeuvreren voor de ontmoeting met Manchester City. De coach van Paris Saint-Germain is van mening dat de Engelse opponent van woensdagavond over meer kwaliteit beschikt en daarom als favoriet met worden bestempeld voor het tweeluik. De twee teams staan woensdag tegenover elkaar in het Parc des Princes.

/

“Na de loting, waren sommige mensen opgelucht. Ze zeiden dat het een goede loting voor ons was, omdat we de twee giganten hadden vermeden: Barcelona en Bayern München”, verklaarde Blanc dinsdagavond tijdens zijn persconferentie. “Ik heb mijn spelers toen al gewaarschuwd om daar niet naar te luisteren. Mensen die dat zeggen, snappen helemaal niks van voetbal.”

Manchester City mag dan in eigen land bezig zijn aan een minder seizoen, collega Manuel Pellegrini beschikt volgens Blanc nog altijd over een geweldige groep spelers. “We staan morgen tegenover en team met veel kwaliteit, ook in de diepte. Hun selectie beschikt in zijn algemeenheid over veel meer kwaliteit dan die van ons. Het worden twee lastige en delicate wedstrijden”, aldus Blanc.

Bezig met laden …