voetbalzone

Blessure Kabous domper voor Murcia en Marokko

29 apr 2008, 16:09
Laatst bijgewerkt: 29 apr 2008, 16:09
Advertentie
Abderahman Kabous komt de komende weken niet in actie. De middenvelder van Real Murcia liep afgelopen weekend een teenblessure op en zal de komende drie maanden uit de roulatie zijn. Dat bevestigde zijn werkgever op de officiële website.

De absentie van de Marokkaan is een flinke domper voor Real Murcia, dat in de Primera División strijdt tegen degradatie. Kabous was de afgelopen weken basisspeler bij de Spaanse laagvlieger en maakte een behoorlijke indruk. In het duel met Sevilla moest hij zich afgelopen weekend na acht minuten laten vervangen.

Ook voor de Marokkaanse nationale ploeg klinkt de afwezigheid van de zesvoudig international als slecht nieuws. Kabous zal vanwege zijn blessure vier kwalificatiewedstrijden voor het WK 2010 moeten missen. De kwalificatiepoule begint al in juni voor de Leeuwen van de Atlas.

Kabous wordt aanstaande woensdag geopereerd aan zijn teen. De middenvelder is bekend met de blessure; in februari had hij ook al last van een teenblessure. Hierdoor kwam hij in zijn eerste maanden bij Murcia niet aan spelen toe.
Bezig met laden …