voetbalzone

Bloedprop maakt einde aan seizoen Bolton-verdediger Cahill

Daniel Cabot Kerkdijk08 feb 2010, 10:28
Laatst bijgewerkt: 08 feb 2010, 10:28
Advertentie

Gary Cahill zal dit seizoen niet meer actie komen voor Bolton Wanderers, melden diverse Engelse media. De verdediger heeft een bloedprop in zijn arm en is daardoor een aantal maanden uitgeschakeld. Cahill, die een bepalende speler is bij de laagvlieger, moet mogelijk ook deelname aan het WK uit zijn hoofd zetten.

/

De 24-jarige verdediger werd eerder door bondscoach Fabio Capello opgeroepen om mee te trainen met de Engelse selectie. Hoewel hij zijn debuut nog niet heeft gemaakt, was Cahill een kandidaat om mee te gaan naar het WK in Zuid-Afrika van komende zomer. Voor zijn huidige trainer, Owen Coyle, was het aanblijven van Cahill bij de nummer zeventien van de Premier League een reden om de overgang te maken van Burnley naar Bolton.

Cahill maakte zijn debuut in het Engelse voetbal voor Burnley. Hij vertrok in het seizoen 2005/06 naar Aston Villa, maar kon daar nooit een basiskracht worden. In januari 2008 maakte Cahill de overstap naar Bolton Wanderers, waar hij inmiddels 68 competitieduels voor in actie kwam en acht keer doel trof.

Bezig met laden …