voetbalzone

Bluewings wil van Feyenoord-huurling Lee af

25 feb 2009, 14:17
Laatst bijgewerkt: 25 feb 2009, 14:17
Advertentie
De loopbaan van Chun-Soo Lee dreigt in het slop te raken. De aanvaller van Feyenoord, die dit seizoen door de Rotterdammers wordt verhuurd aan Suwon Bluewings, is uit de gratie geraakt bij zijn werkgever. Chunham Dragons is nu een kandidaat om de dribbelaar op huurbasis over te nemen.



De 27-jarige Lee kwam anderhalf jaar geleden over van het Zuid-Koreaanse Ulsan Hyandai, dat ongeveer twee miljoen euro voor hem ontving. Bij Feyenoord kon de aanvaller de supporters echter nooit overtuigen. Lee speelde slechts twaalf competitiewedstrijden, waarin hij niet wist te scoren, waardoor Feyenoord al snel van de international afwilde. Suwon Bluewings nam hem op huurbasis over.

Bij zijn nieuwe werkgever gaat het echter ook niet goed. “Het lijkt me een goed idee dat Lee een herstart gaat maken bij een nieuwe club”, zegt Bluewings-coach Bum-Kun Cha in The Korea Times. Diezelfde krant weet dat Feyenoord reeds heeft ingestemd met de verhuur aan een andere club. Dit tot vreugde van Dragons-coach Park Hang-seo: “Hij kan ons team verder helpen.” De club wacht op een reactie van Lee zelf.
Bezig met laden …