voetbalzone

Boateng gaat FA Cup-finale zo goed als zeker niet redden

Robert Smid14 mei 2010, 12:42
Laatst bijgewerkt: 14 mei 2010, 12:42
Advertentie
/

Portsmouth-trainer Avram Grant kan hoogstwaarschijnlijk Kevin-Prince Boateng van zijn lijstje voor de wedstrijdselectie van aankomend weekend schrappen. De middenvelder kampt met een enkelblessure en de FA Cup-finale van zaterdag tegen Chelsea lijkt te vroeg voor hem te gaan komen.

Boateng, die in de halve finale tegen Tottenham Hotspur nog belangrijk was toen hij een strafschop wist te benutten, is thuis achtergebleven. Waar de rest van de groep donderdag al is vertrokken richting Londen, heeft Grant besloten hem niet mee te nemen. De Israëliër heeft dan ook laten weten dat het onwaarschijnlijk is dat Boateng de finale nog gaat halen.

“Kevin heeft deze week helemaal geen trainingsarbeid kunnen verrichten. Als ik het nu zou moeten bepalen, dan kan hij onmogelijk een wedstrijd spelen”, waren de harde woorden van zijn oefenmeester, die cynisch over zijn ploeg was. “Het is een doodnormale week voor ons: we kampen met slechts acht blessures.”

Zo heeft sterkhouder Jamie O’Hara last van een rugblessure. Hij heeft echter pijnstillende injecties gekregen en hoopt zo de finale te halen. Verder zijn Marc Wilson, Nadir Belhadj, Lenny Sowah, Richard Hughes, Hassan Yebda en Aruna Dindane vanwege uiteenlopende blessures niet beschikbaar.

Bezig met laden …