voetbalzone

Bobson wil niet langer Rote Bull zijn

07 jan 2009, 13:14
Laatst bijgewerkt: 07 jan 2009, 13:14
Advertentie
Kevin Bobson wil deze maand graag terugkeren in de Nederlandse eredivisie, zo meldt zijn zaakwaarnemer Louis Laros in het weekblad Sportweek. Trainer Co Adriaanse gunde de 28-jarige vleugelaanvaller van Red Bull Salzburg tot dusverre nog geen speeltijd. Ook trieste familieomstandigheden spelen mee in zijn overweging om zo snel mogelijk terug te keren naar de Nederlandse velden.

Adriaanse heeft hem daarom al laten weten dat hij niet moeilijk zal doen als zich een belangstellende club voor Bobson meldt. De aanvaller mag transfervrij uit Oostenrijk vertrekken. "Kevin wil op dit moment graag dicht bij zijn familie zijn,” zegt Laros. “Op dit moment is het alleen heel moeilijk om in de Eredivisie wat voor hem te vinden, dus de kans dat het ook daadwerkelijk doorgaat is niet al te groot."

"Vinden we niets, dan meldt Kevin zich later deze maand gewoon weer bij Co en zullen we op zoek gaan naar een club die hem komende zomer wil inlijven", aldus de belangenbehartiger. Bobson arriveerde afgelopen zomer transfervrij in Salzburg, nadat hij na afloop van vorig seizoen weigerde zijn contract bij NEC te verlengen. Hij wilde na zijn avontuur bij Espanyol nogmaals naar het buitenland.
Bezig met laden …