voetbalzone

Bobson zet zoektocht naar club nog voort

10 aug 2009, 20:58
Laatst bijgewerkt: 10 aug 2009, 20:58
Advertentie
Kevin Bobson is er vooralsnog niet in geslaagd een nieuwe werkgever te vinden voor het seizoen 2008/09. De 28-jarige Amsterdammer vertrok begin dit kalenderjaar bij Red Bull Salzburg, maar nieuwe clubs lijken niet in de rij te staan voor de vleugelaanvaller.

Zijn zaakwaarnemer zegt woensdag in Sportweek dat hij denkt dat Bobson het moeilijk krijgt nog tijdig onderdak te vinden. Eerder wimpelde de voormalig speler van Ajax, NAC Breda, Espanyol, Willem II en NEC namelijk interesse af uit het Engelse Championship en van clubs uit Griekenland en Australië.

“Hij hoopte en verwachtte iets beters. Wat dat betreft heeft hij gegokt en verloren," aldus belangenbehartiger Louis Laros. “Als er nu iets concreets komt, pakt hij dat wél. Hij kan het zich niet meer veroorloven clubs af te zeggen. Dat beseft hij op dit moment ook. Ik heb wel wat lijntjes lopen, maar er liggen geen aanbiedingingen op dit moment.”

Bobson kende zijn meest succesvolle perioden bij NAC en Willem II. Bij beide Brabantse clubs was hij een basiskracht, al nam dat langzamerhand altijd af. Tijdens het bondscoachschap van Marco van Basten werd Bobson nog opgeroepen voor Oranje. Bij Salzburg kwam hij onder Co Adriaanse tot drie optredens, maar scoorde hij niet.
Bezig met laden …