Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bodybuilder Mesut Özil toont indrukwekkend resultaat van een jaar lang hard trainen

Laatste update:

Topspelers, maar ook clubs uit binnen- en buitenland geven (bijna) dagelijks via Instagram, X of andere internetkanalen een inkijkje in het reilen en zeilen van de voetbalwereld. In deze editie van VZ Social aandacht voor Mesut Özil, die een indrukwekkende foto deelt op zijn Instagram-account.

De voormalig international van Duitsland hing in maart vorig jaar zijn voetbalschoenen aan de wilgen en richtte zich vervolgens op een carrière als bodybuilder. Özil is dagelijks in de sportschool te vinden en toont nu het resultaat, en dat mag er wezen. “Eén jaar aan enorm hard WERK”, schrijft hij als bijschrift op Instagram bij de foto.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Özil stond altijd bekend om zijn ragfijne techniek en als een ietwat iele voetballer. Magertjes kun je hem tegenwoordig echter niet meer noemen.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties

Hard werk en een flinke dosis Trenbolone en Testosterone. Bijzonder dat je als beginner direct naar de spuit grijpt terwijl je in je eerste jaar al enorme progressie kan boeken op natuurlijke wijze. En nee moraalridders, dit is echt niet natuurlijk. Iedereen met enige kennis van krachttraining weet dat zo groot en zo droog zijn binnen een jaar een grote rode vlag is.

3 juli 2024 om 22:03

T is niet dat ie helemaal op 0 begon en hij was natuurlijk al behoorlijk droog. Daarnaast alle tijd en geld om te trainen, begeleiding en goede voeding

3 juli 2024 om 22:05

Zelfs gevorderden maken niet zo snel progressie. Die man is niet puur. Lekker belangrijk trouwens. De man houdt van paardenvlees. Doet-ie goed.

3 juli 2024 om 22:05

Nul procent kans dat dit natuurlijk is, dat zie je aan alles. Als je er geen verstand van hebt zwijg dan gewoon.

3 juli 2024 om 22:38

Onzin als je geen alcohol drinkt, en al afgetraind was en de hele dag de tijd hebt om te trainen en goed te eten en te slapen en geen stress aan de kop hebt van werk kan je dit resultaat wel halen. Als ik al kijk naar mijn eigen body en dan drink ik elk weekend volle bak, track mijn kcal niet, haal bijna nooit de 8 uur slaap en toch druk ik ver bovengemiddeld gewichten weg dan kan je dat als fitness autist echt wel halen.

3 juli 2024 om 22:50

Nee

3 juli 2024 om 22:50

Sorry maar dit is fysiologisch gewoon onmogelijk zonder test, zeker in dit tijdsbestek. 0,0% kans, zelfs met de beste genen en training, voeding, slaap etc.

3 juli 2024 om 22:59

@DerKaiser,

Dat is echt onmogelijk. Zelf met de genen van een Bodybuild God is dit praktisch onhaalbaar. Is toch verder ook geen probleem? Als Ozil graag wat neemt, moet-ie dat lekker zelf weten. Hij ziet er strak uit. Good for him.

4 juli 2024 om 00:23

Ik heb jaren geleden zelf 2 jaar lang iedere dag getraind en aardig op mijn voeding gelet en dergelijke, en ik was nog wel wat dunnen en lichter als ozil toen ik woog 65 kilo en zat geen vet aan maar dit resultaat kreeg ik in 1 jaar niet voor elkaar hoor. Daarbij hoor je van heel veel bodybuilders zelf dat je bijna niet zo breed kan worden zonder spuiten. N maatje van me is nu heel hoog in het bodybuilders wereldje bezig en oom kampioen van nl geworden maar zelfs hij zegt dat ze allemaal groei middeltjes gebruiken of n spuit zetten. Op een gegeven moment is het ook klaar vannukt het lichaam om op natuurlijke wijze te trainen om zo breed te worden. Maar alsnog vind ik t wel knap wat die lui doen hoor. Maar zonder spuiten em dergelijke is je kracht puur en met die spuiten is je kracht niet puur en neemt alles veel en veel sneller af als ze er mee stoppen dan op natuurlijke wijze

4 juli 2024 om 06:20

"druk ik ver bovengemiddeld gewichten weg"

Het is wel duidelijk dat je er geen verstand van hebt aangezien dit echt totaal niks met spiermassa te maken heeft.

Dat hij keihard heeft gewerkt geloof ik wel maar dat hij niet meer voor de dopingcontrole moet elke week zal vast ook wel helpen. Anders worden je schouders niet 4x zo breed binnen zo korte tijd.

3 juli 2024 om 22:41

Is toch simpel van de hele dag cardio naar krachttraining. Hij eet meer dus tuurlijk bouw je dan spiermassa op als je ook nog eens clean blijft eten en personal coaching hebt.

3 juli 2024 om 23:10

Je gelooft toch niet dat hij dit op een natuurlijke wijze heeft behaald?

4 juli 2024 om 07:34

Bijna niemand gelooft het maar de wereld is gek aldus Derkaiser.

Natuurlijk kan je in een jaar tijd niet van niets naar dit zonder middelen. Al eet hij de hele dag kwark en eieren. Je lichaam kan maar een deel gebruiken en de rest stoot het af. Dit kan je niet versnelle dan het maximale, tenzij je middelen gaat gebruiken. Ontiegelijk slecht voor je lichaam, maar goed, dat moet Ozil zelf weten. Daarvan lezen we ongetwijgeld later dat hij op vroege leeftijd is overleden.

4 juli 2024 om 09:02

U vergeet 2 zaken. Ten eerste is hij niet pas een jaar bezig, maar al bijna 3 jaar. Zie de foto van een jaar geleden maar, toen was hij ook al een stuk breder dan als voetballer. Als ik het verloop zie de afgelopen 3 jaar, dan zou het kunnen. Zeker ook omdat hij geen ronde opgebolde spieren heeft (zoals veel gebruikers). Maar het zou natuurlijk ook kunnen dat hij wel middelen spuit.
In 3 jaar dit resultaat halen is mogelijk, zeker omdat hij vanuit een zeer fitte positie kwam, maar ik sluit zeker niet uit dat hij hulpmiddelen heeft ingezet.

Die hoeft duidelijk niet meer in een buisje te plassen haha.

Voor de mensen die het niet weten hij is al 2,5 jaar bezig met echt serieus naar de sportschool gaan, maar is een jaar geleden begonnen met bodybuilding. Het is niet zo dat hij in een jaar van de ielige Özil naar dit is gegaan hoor zelfs als je met Anna bent wezen bowlen zou dat knap zijn

Jongens als Özil en Fernando Torres hadden toch gewoon prachtige fitte lichamen? Ik snap de behoefte nooit zo om dan een opgepompte kleerkast te worden. Maargoed, het is hem wel gelukt

4 juli 2024 om 00:00

Laten we die Duitse keeper wiese niet vergeten!! 😂😂

4 juli 2024 om 00:09

Dat was altijd al een gladde, maar inderdaad wat een foute worstelaar is dat geworden zeg😂

Zo groot is die niet. Dit is nog best mogelijk op natuurlijke manier

4 juli 2024 om 06:23

Nee, dat is het niet. Zo droog staan is waardeloos voor je testesteron. Dus het is of onnatuurlijk of hij is zwaar depressief over enkele weken, maar zo lang zo droog staan is ongezond. Triest dat mensen werkelijk denken dat dit natuurlijk is. Als je geen wedstrijden doet heeft zo droog staan ook verder geen enkel nut, dus er is maar 1 conclusie mogelijk.

4 juli 2024 om 06:38

Wat je zegt klopt. Ik denk dat die rond de 9% staat. Dat is vol te houden. Leuk is het niet nee. Ik denk dat veel mensen onderschatten wat een topsport lichaam aankan. Zo extreem is het niet. Hij heeft net getraind waardoor het er extra uitziet gecombineerd met kunstmatig licht. Echt het valt mee in mijn ogen. Ik train 25 jaar en heb gecoached met nationale en Europese atleten. Het verschil tussen natuurlijk en niet kun je duidelijk zien. Deze foto is zo duidelijk niet.

Dit is totaal niet gezond! 100 niet natty!

Tijdens de kuur zien mannen meestal alleen de voordelen: hun spieren groeien en ze voelen zich zelfverzekerder. Maar zodra ze stoppen, komen de problemen om de hoek kijken. Depressie, lusteloosheid en onvruchtbaarheid dan ook een groot probleem. En dat werkt natuurlijk in de hand dat ze weer gaan gebruiken om dat niet te hoeven voelen.

Al doe je één kuur, je gaat nooit meer je eigen niveau halen. En dat moeten jongeren weten. Mede door Social media platformen wordt het gebruik van anabolen steeds normaler. Er zijn jongens van 14 jaar die het al nemen. Omdat ze gespierder willen zijn, of sneller willen groeien. En die laven zich aan al die TikTok-influencers die niet eerlijk zijn over wat ze gebruiken en wat het met hen doet.

Ik ben zelf een beginnende krachtsporter (4 jaar disciplinair trainen) en nooit maar dan ook nooit een behoefde gehad of überhaupt aan te denken, Ik raad iedereen het af, 90 procent van de Influencers zeggen dat ze natty zijn. BS! Ze worden gesponsord om producten o.a. dieet BS scam te verkopen.

Grootste schandaal in de fitness industrie genaamd Liver King die zichzelf altijd natty beweerde is ge-exposed. Zoek maar op YTg

4 juli 2024 om 07:28

Kenny KO een mooi kanaal die al.jarenlang deze gebruikers confronteerd en hierdoor mede ervoor heeft gezorgd dat er iets meer openheid is in deze wereld. Ter aanvulling.

4 juli 2024 om 10:40

@batouwe,
Kenny KO ken ik niet. Net een filmpje van hem gezien. Best grappig dat hij steeds met fragmentjes van Mike O'hearn (die ook beweerd dat ie 100% natty is) Wat dus absoluut hij niet is.... "unless you have a genetics like Mike" haha

@redondo,
Klopt idd! Je pikt zulke gastjes meteen uit. Ook hier waar ik Gym. Raak je met hun in gesprek en beginnen ze zelf zonder dat ik ze vraag dat ze natty zijn. Hmm ja oke?

4 juli 2024 om 08:50

Je moet wel heef naïef zijn wil je geloven dat Liver King natuurlijk is. In de gym pik je ook zo makkelijk de anabooltjes eruit. Zelf de startende. Ze groeien ineens erg hard

of het natuurlijk is dat weet ik niet, daar heb ik verder geen verstand van, dat ie een goed lichaam heeft dat kan ik wel zien, dat ga ik nooit redden
maar hij is me op deze foto net iets te opgewonden over zijn eigen lichaam (net alsof ie een half viagratje heeft gesnoept)

Wilt Özil naar de WWE net als Wiese? Heeft wel het lichaam ervoor inclusief hoe je eraan komt.

Reageer

Je moet inloggen om te reageren. Heb je nog geen account? Dan kun je je gratis registreren. Inloggen

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren