voetbalzone

Boelee schreef Twitter-bericht toch zelf en loog tegen leiding Telstar

Bart Kruyt26 okt 2010, 17:45
Laatst bijgewerkt: 26 okt 2010, 17:45
Advertentie

Mike Boelee moet toch vrezen voor een fikse boete of wellicht zelfs meer. Op de Twitter-account van de Telstar-verdediger verscheen maandag de tekst ’t wordt tijd dat iemand hier de kogel krijgt’, maar Boelee zei dat het bericht afkomstig was van een vriend van hem. De leiding van Telstar geloofde de mandekker, die echter gelogen heeft.

Tegenover RTVNH geeft Boelee toe dat het gewraakte twitterbericht waarover veel tumult is ontstaan van hem afkomstig is. “Een emotionele reactie. Het had niet mogen gebeuren”, zei de mandekker, die niet wilde ingaan op de betekenis van het bericht. Vermoedelijk bedoelde hij met ‘iemand’ trainer Jan Poortvliet.

Telstar wilde het hoofdstuk dinsdagochtend nog afsluiten (‘De leiding van Telstar gelooft heilig in de verklaring van Boelee. Daarmee is de zaak wat ons betreft afgedaan. De speler is zelf ook geschrokken van de commotie rond de berichten’), maar nu blijkt dat de verdediger heeft gelogen, zal er toch weer gesproken moeten worden.

“Ik had het bericht meteen moeten verwijderen”, weet Boelee nu. “Eigenlijk was het een bericht dat geen kwaad kon tussen een vriend en mij. En dat had niet mogen uitkomen zoals het nu is gebeurd.” De twintigjarige verdediger van Telstar wordt gehuurd van AZ, maar komt onder Poortvliet niet aan spelen toe.

Bezig met laden …