voetbalzone

Boëtius: ‘Als Real Madrid aanklopt, dan kan ik geen ‘nee’ zeggen’

Erik van Dam15 aug 2016, 11:12
Laatst bijgewerkt: 15 aug 2016, 11:12
Advertentie

Jean-Paul Boëtius stapte een jaar geleden over van Feyenoord naar FC Basel, maar mede door blessures kwam hij in zijn debuutjaar in Zwitserland niet helemaal uit de verf. De man die 2,5 miljoen euro kostte werd recent al in verband gebracht met een vertrek uit Bazel, omdat hij te veel lol trapte op de reservebank en daarmee een slechte indruk had gemaakt bij de leiding. Zondag kroonde hij zich echter wel mooi tot matchwinner in een bekerwedstrijd.

/

Op bezoek bij Rapperswil-Jona nam Boëtius na bijna een uur spelen de winnende goal voor zijn rekening en daarmee bewees hij FC Basel een mooie dienst. “Dit geeft een goed gevoel”, laat de flankaanvaller weten aan Blick. “Mijn teamgenoten hebben me steeds goed geholpen en nu kon ik wat voor ze terugdoen”, aldus Boëtius, die in de eerste vier competitieduels niet aan bod kwam.

FC Basel won die wedstrijden stuk voor stuk en dus lijkt de optelsom simpel: zonder Boëtius doet men het beter dan mét hem. Op de vraag of hij weggaat en of er al contact is met andere clubs antwoordt de Nederlander echter met een knipoog. “Daar kan ik niets over zeggen. Als Real Madrid de komende weken aanklopt, dan kan ik natuurlijk geen ‘nee’ zeggen.”

Bezig met laden …