voetbalzone

Boëtius blijft worstelen: 'Als ik een datum kon geven, had ik dat gedaan'

Matthijs van Laar12 apr 2015, 17:25
Laatst bijgewerkt: 12 apr 2015, 17:25
Advertentie
voetbalzone

Jean-Paul Boëtius mocht zondagmiddag in de uitwedstrijd bij Willem II van de bank komen om zijn waarde te bewijzen aan Fred Rutten. De jonge buitenspeler van Feyenoord is de laatste periode niet meer dan reserve, maar onderscheidde zich met een assist bij de 2-2 van Colin Kazim-Richards. ''Ik wil ontzettend graag, maar moet geduldig zijn", verklaarde hij na afloop in gesprek met de NOS.

Boëtius zei wel te snappen waarom Rutten de laatste weken koos voor onder meer Anass Achahbar en Elvis Manu. Zij scoorden regelmatig en maakten een goede indruk. "Ik word er niet nerveus van, maar het is een moeilijke situatie", geeft hij toe. "Ik weet waarom ik op de bank zit en dat is iets tussen ons en het team. Als je iets niet goed doet, beland je op de bank."

De jeugdinternational kampt al een tijdje met vormgebrek en weet niet wanneer hij zijn oud zelf hervindt. "Als ik een datum kon geven, had ik dat gedaan. Ik werk hard, maar ik kom zeker terug, daar ben ik van verzekerd", garandeert hij. De 21-jarige vleugelspeler wilde daarnaast weinig kwijt over zijn toekomst, die mogelijk buiten Rotterdam zou kunnen liggen. "Er moeten plannen komen waarover gesproken wordt, maar daar kan ik niks over zeggen."

Bezig met laden …