Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bologna dicht bij CL-voetbal dankzij geniale omhaal El Azzouzi en goal Zirkzee

Laatste update:

Bologna heeft maandagavond een knappe overwinning geboekt in de Serie A. Op bezoek bij AS Roma was de ploeg van trainer Thiago Motta met 1-3 te sterk. Doelpunten kwamen op naam van Joshua Zirkzee, Alexis Saelemaekers en voormalig FC Emmen-middenvelder Oussama El Azzouzi. Dankzij de overwinning op de directe concurrent wordt het gat tot de zesde plaats voorlopig vergroot tot acht punten, waardoor de eerste kwalificatie voor de Champions League in zestig jaar heel dichtbij komt.

AS Roma - Bologna 1-3


El Azzouzi kreeg een basisplek van Motta en toonde in de veertiende speelminuut direct zijn klasse. Uit een voorzet van Riccardo Calafiori tekende de Marokkaans international met een fraaie omhaal de 0-1 aan. Op slag van rust viel ook de 0-2. Ditmaal fungeerde El Azzouzi als aangever voor Zirkzee, die via de handen van doelman Mile Svilar zijn elfde treffer van het Serie A-seizoen maakte.

Tien minuten na rust kwam Roma terug in de wedstrijd dankzij een doelpunt van Sardar Azmoun (1-2), maar kort daarna herstelde Bologna de voordelige marge van twee goals. Ditmaal kwam de assist op naam van Zirkzee, die met een fraaie steekpass Saelemaekers de diepte instuurde. Laatstgenoemde rondde op koelbloedige wijze af: 1-3.

Bij de Romeinen kwam Rick Karsdorp in de tweede helft nog binnen de lijnen, terwijl Sam Beukema aan de overzijde de negentig minuten vol maakte.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heel benieuwd wat Zirkzee kan gaan laten zien in een oefenpot bij Oranje! Kijk zelf geen Bologna maar hij lijkt het toch wel erg goed te doen, hopelijk pakt hij z'n kans.

22 april 2024 om 21:11

Ik denk dat we het ook weer niet te erg moeten overdrijven. Hij verdient zeker een kans, maar zo indrukwekkend presteert hij nou ook weer niet. 11 doelpunten en 5 assists is wel goed, maar het zijn geen cijfers die acceptabel zijn voor de spits van Oranje. Het is ook wel een gebrek aan beter dat dit soort spitsen nu al in beeld zijn. Anderzijds zou zo'n jongen er vast wel 20 in schieten bij een Nederlandse topclub of iets dergelijks.

22 april 2024 om 21:19

Nou ja, we hebben Memphis, Weghorst en Brobbey als alternatieven, dat zijn ook geen spitsen van het kaliber Van Basten of Van Nistelrooij. Je moet t doen met wat je hebt.

22 april 2024 om 21:21

Vind ik echt niet waar eerlijk gezegd. Momenteel waarschijnlijk een top 3 spits in Italië. Dus “al” is echt onzinnig vind ik.

Sowieso wordt er dit seizoen niet zoveel gescoord door individuen in de Serie A.

22 april 2024 om 21:26

De enige mensen die dit soort comments plaatsen zijn mensen die nooit Bologna kijken Lierse, heeft geen zin.

22 april 2024 om 21:28

Beter dan Lautaro, Thuram, Osimhen, Lukaku en Vlahovic?

22 april 2024 om 21:30

Ach, misschien moeten we die standaarden uit het verleden maar eens loslaten. We hebben momenteel en al een tijd geen spits van wereldtop niveau meer, dat klopt. Let it go. Zirkzee is een hele getalenteerde speler die goed presteert bij een club buiten de traditionele top van Italie. Dit seizoen scoren alleen Lautaro (23) en Vlahovic(16) (veel) meer goals. Zirkzee doet het dit seizoen nauwelijks minder als een Osimhen en Giroud (beiden 13 goals). 22 jaar nog maar, gewoon zich goed aan het ontwikkelen. Je moet hem er zeker bij nemen. Voetbalt goed mee ook en speelt vanaf volgend seizoen waarschijnlijk bij een topclub. Laten we blij zijn dat er weer een dergelijk talent opstaat voor Oranje.

22 april 2024 om 21:36

Lautaro en Vlahovic spelen een beter seizoen vind ik zelf. Osimhen, Thuram en Lukaku spelen een minder seizoen naar mijn mening. Thuram begon nog top maar de laatste maanden vind ik het iets minder.

22 april 2024 om 21:54

Dybala heb je ook nog. Het is een talentvolle spits, maar nog alles behalve een top-3 spits in Italie in mijn optiek.

22 april 2024 om 22:00

Dybala is ook te wisselvallig. Want ik heb het echt over prestaties, niet over intrinsiek talent. Eigenlijk is Zirkzee misschien wel de constantste van allemaal.

22 april 2024 om 23:43

@DerKsiser
Je doet alsof deze spelers goddelijk zijn, het zijn ook maar voetballers. Zirkzee scoorde op zn 17de de 1 na de ander bij Bayern Munchen als je een tegen-argument nodig bent. Waarom zou hij niet beter kunnen zijn? Je bent echt zo een succesgeile vent die alleen opendeuren aan het trappen is. By the way volg Bologna en Zirkzee niet maar niet doen alsof die spelers goddelijk zijn.

23 april 2024 om 00:37

Dat is pure scorebord journalistiek waar je nu aan doet. Een bewijs dat je geen enkele wedstrijd van Bologna hebt bekeken. Zirkzee speelt de pannen van het dak in Italië. De rol die hij invult onder Motta dat zijn maar weinig spitsen die hem dat kunnen nadoen. Uitzakken tot in het middenveld daar de bal ophalen en zo zijn team vooruit laten voetballen vanonder de druk. Oshimen, Vlahovic, Lukaku, Lautaro.. zijn meer je pure klassieke afwerkers, Zirkzee is een totaal ander type een echte voetballer pur sang. Een streling voor het oog met momenten. Laat mij vooral denken aan een Roberto Firmino. Het is wel aan hem om zeer goed na te denken over zijn volgende stap, want hij is wel echt iemand die nood heeft om bij een voetballende ploeg te spelen onder een coach die hem belangrijk maakt.

23 april 2024 om 07:36

Serieus Sirius? Je kijkt naar zijn cijfers en op basis daarvan kom je met deze mening? Dat slaat toch helemaal nergens op? Kijk eerst eens een paar keer Bologna alvorens je echt een mening vormt

23 april 2024 om 10:31

De perfecte vervanger dus van Lewandowski.

Speelt goed daar die El- Azouzzi. Kun je toch merken hoe zo'n onopvallende dragende kracht hij bij FC Emmen was.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren